Help Support the Baja Engine! Donate to Breezeway Studios!

Baja Engine -> Forum -> Engine -> Engine General -> does not support multitexturing...   |   [Search Forum]

does not support multitexturing...

New Post New Topic New Poll
djcecil Posted: November 8, 2007, 2:49 AM quote

Newbie
*
Group: Testers
Member Id: 490
Joined: Nov 06 2007
Posts: 0
I using GeForce 7900 GS. when I run The Secret of Naereaon , it said

Error, your graphics card does not support multitexturing, so this program can't run.



Is this a bug?
pm  email   
James Posted: November 9, 2007, 11:24 PM quote

LM Dev Team
**
Group: Admin
Member Id: 2
Joined: Sep 25 2004
Posts: 85
yah, that's a bug. have you tried updating/reinstalling your nvidia drivers? post renderer.log in the logs directory if that doesn't help.

-James
pm  email  www  aim  msn   
thascarface Posted: April 9, 2008, 7:49 AM quote

Newbie
*
Group: Testers
Member Id: 1178
Joined: Apr 08 2008
Posts: 0
Error, your graphics card does not support multitexturing, so this program can't run.

im getting the same but i tryed to update my video card driver and this didnt help out at all is there a debugger or anything for this problem or do i have to give up ...

im working on a laptop right now with an intergraded ati radeon 200m vid card
is this too old or is it somethin else ...

hope u can help me .
pm  email   
James Posted: April 9, 2008, 10:00 PM quote

LM Dev Team
**
Group: Admin
Member Id: 2
Joined: Sep 25 2004
Posts: 85
that's probably too old.
pm  email  www  aim  msn   
mad_computer_user Posted: September 9, 2008, 4:13 AM quote

Newbie
*
Group: Members
Member Id: 1708
Joined: Sep 09 2008
Posts: 0
i get the same message, heres my graphic card
Quote

NVIDIA GeForce FX5200

Is it to old? or do i just need to get latest drivers?

if i need to get latest drivers, where do i get them from?
pm  email   
James Posted: September 12, 2008, 5:08 AM quote

LM Dev Team
**
Group: Admin
Member Id: 2
Joined: Sep 25 2004
Posts: 85
nvidia.com

5200 should work fine, I've heard other who have the same problem but I have no idea why.
pm  email  www  aim  msn   
New Post New Topic New Poll

Options